Eric Le Tixerant sadelgjord

Jag och mamma har tittat på den här sadelgjorden väldigt länge. Har hört att den ska vara oerhört bra för hästen dock är den lite dyr. Jag tror att den är värd att investera i ändå. Vi fick den lite billigare eftersom att vi köpt två sadlar från samma ställe. Det är Lantz sadelkammare som säljer dem.

Info:

Eric Le Tixerant sadelgjord

Här har vi den sadelgjord som vi anser vara bäst på marknaden just nu. En helelastiskt gjord som har en rad fördelar jämfört med "vanliga gjordar". Ifrån början är detta en sadelgjord framtagen för hästar med sadeltvång MEN den har även en rad andra fördelar.

För Dig som har problem med att sadeln glider fram kan det här vara en väl värd investering! På vissa svårare hästar räcker det inte alltid med en väl utpassad sadel utan man måste även ha tillbehör som hjälper till att hålla sadeln ordentligt på plats. Den här gjorden är optimal för just det ändamålet tack vara gummiplattan som ligger emot hästens bröstben, gjorden stannar därav i sitt läge och hjälper till att hålla sadeln stilla på sin plats.

Gjordens höga elastisitet i kombination med att gummiplattan fördelar ut trycket gör att komforten för hästen ökar, den får lättare att andas och blodgenomströmmningen förbättras, därigenom möjliggörs även ett friare rörelsemönster.


  • hästen har lättare att andas och blodgenomströmningen blir bättre

  • fördelar trycket mot bröstmuskeln

  • hästen får ett friare rörelsemönster

  • sadeln ligger på plats, glider inte Obs! Obs! Obs!

  • elastisiteten centrerad under hästen för bästa comfort

  • ergonomiskt utformad

    image description


Kommentarer
Postat av: ida

sv; Tack dsm :)

2012-02-01 @ 06:47:07
URL: http://aqipage.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0