Dagens

I onsdags drog Amoure av sig en sko, så idag kom hovis för att slå på den.
Eftersom han ändå skulle skos om två veckor tog vi det på en gång, kändes onödigt att slå på en sko och sedan dra av den igen efter bara två veckor. Amoure skötte sig i alla fall bra :)
'
Efteråt red jag ett pass i snön. Red ett lite kortare, ca 35 min, pass men galopperade mycket. Amoure tyckte det var roligt att sträcka ut i snön, men han höll sig på marken hela tiden. Härligt var det :)


 Såhär såg knasponnyn ut idag :)
 


Kommentarer
Postat av: Elina Mellberg

sv; Vad kul! :) Tycker att eran design har ett snyggt upplägg! Det spelar faktiskt ingen roll om menyn sitter högt eller lågt. Men ett önskemål som vi har är, som det är nu, bilder eller flikar,som man kan trycka in på om man vill veta mer om oss, och sen såklart en text där de står vart de kontaktar oss. Gärna någon kanske beige rosa färg. Bilder spelar ingen roll, men gärna några med bra kvalite som passar ihop med varandra. Det skulle även vara roligt om man kunde runda högst upp så att det blir ungefär som en halvmåne om du förstår,hehe, så att den inte blir vanlig fyrkantig (om det går). Detta är bara önskemål, du kan ju maila oss om du har några frågor eller nåt sånt. När du satt ihop den så kan du ju maila över en bild eller om den ligger på en test blogg så en länk. Så kan vi ju kolla igenom och se om det finns något vi vill ändra! :) Återigen, tack så jätte mycket för att du vill göra en ny design till oss.



[email protected]

2012-01-27 @ 18:50:37
URL: http://ponilovers.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0