Tusseträning 15/2

Gårdagens träning fokuserades på banhoppning, rätt galopp och bra svängar.
Amoure var lite spänd i början men vi flyttade mycket för skänkeln i uppvärmningen och då blev han lugn och fin. Dock var han väldigt laddad under hela passet, men det var roligt!
Vi började att hoppa fram på fyra hinder, två räcken, en oxer och en mur. Det fungerade bra! Det var ganska snäva svängar och än så länge är inte svängradien den bästa på Amoure men den blev bättre under passets gång. Muren tvekade han inte en sekund på och själva murdelen låg nog på 75-80 i alla fall :)
Sedan lade Tusse ihop det till först en bana, som gick helt okej, det blev inte så mycket rätt galopp men hon tyckte att jag skulle rida på och han hoppade snällt över alla hinder, även de med sockerbitar och vattenmatta under.
Sedan hoppade vi en annan bana, då koncentrerade jag mig nästan för mycket på att ha rätt galopp så jag råkade rida förbi ett hinder, haha. Men annars kändes det bättre!
Sedan hoppade vi en tredje bana och då låg alla hinder runt 90 cm och det kändes jättebra! Han rev en oxer men det berodde nog på att han var lite trött. Hade rätt galopp på dem flesta ställena och det flöt på ganska bra ändå :)



Kommentarer
Postat av: Ronja

Gud så fin han är!!! vilken galopp... <3

2012-02-16 @ 11:42:25
URL: http://fjordfantast.blogg.se/
Postat av: johanna sällström

Fin blogg, följa varandra vis bloglovin??:)

2012-02-16 @ 19:07:58
URL: http://jsjumping.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ser trevligt ut =) Nu blev jag också hoppsugen!

2012-02-17 @ 00:55:13
URL: http://semlur.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0