Ridlektion!

Idag bev det dressyr för Gun. Det har vi inte gjort på länge! Jag red ju då fram själv. Red programmet i skritt först sedan red jag trav i lågform. Han var pigg och arbetsvillig idag men inte nervös! Körde lite galoppfattningar och det gick super. Sedan började lektionen. Vi red först övergångar mellan trav och skritt. Han gick superbra direkt! Då tog vi galoppen. För att få honom att samla sig och ta fattningen så var jag tvungen att ha mer stöd på yttertygeln än vad jag haft tidigare. Då fattade han superbra, han höll även galoppen väldigt bra i båda varven!
Då det flöt på så bra så passade vi på att rida programmet med Gun som stog och tittade på. Gick jättebra det med! Vi satte båda fattningarna och övergångarna vilket är super. Travade av honom och skrittade innan jag mockade. Superhäst idag! Fick massor med pussar haha.
Det blev inga bilder idag för jag var själv i stallet. Bjuder på några gamla från Gunlektioner
image description

Kommentarer
Postat av: Beatrice G

Hej!



Jag tycker det är roligt och intressant att läsa andras hästbloggar och er är en av dem där som man bara: Wow! Jättefin blogg till dig med och tack för dem fina orden!

Kram, Beatrice

2012-02-02 @ 21:16:38
URL: http://faltponny.blogg.se/
Postat av: Vickan

Fin häst :)

2012-02-04 @ 17:41:59
URL: http://cinca.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0