Min dag

Började med att fixa åt alla hästar! Det tog runt 1 timma. Det var underbart väder ute och runt 8 grader varmt så skippade att rida dressyr med Oreo och red barbacka ute istället. Vi red runt och klättrade lite och så galopperade/travade jag i ridhuset så han ändå fick röra på sig.

Yngve hade följt mig runt sin hage hela dagen och var super gossugen! Han fick komma in så red jag barbaka 10 minuter så han skulle få något att göra. Han gillar inte att bara vila, blir uttråkad då men ibland får han göra det!
Yngve fick gå ut naken efter eftersom att det bara var en halvtimme kvar till intag och det var så himla varmt ute! Han såg nöjd ut.
Hämtade in Mingus och var inte riktigt redo på at han bara skulle dra ivög med mig i stallgången hahaha. Jag kunde inte låta bli att skratta med fick bli lite arg och då slutade han. Galen efter mat. Sadlade och begav mig mot ridhuset.
Mingus var super pigg så fort jag satt upp och bara sprang iväg typ haha. Han var väl lite redo på att jag inte tollererar en seg häst. Efter jag ridit fram tog jag tyglarna. Det märks att han lätt stressar upp sig och springer med huvudet uppe om han inte får stöd på yttertygeln. Men så fort han fick stöd så gick han brilliant! Han är så himla rolig att rida man måste bara komma ihåg att hålla handen stilla och ge ett ordentligt stöd på ytter. Det svåraste var nog att få större travsteg fast utan att öka farten. Men det gick tillslut!
Lägger upp film då jag rider Mingus om en stund! (:
image description

Kommentarer
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Härligt att rida barbacka!

2012-02-29 @ 11:28:48
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0