Dagens sjukridning

Är fortfarande sjuk, feber och halsont, men eftersom jag åker imorgon kände jag mig tvungen att rida så min medryttare inte behöver ha en överpigg ponny att sköta om :)
Amoure var lite stressad och nervös när jag gjorde iordning honom så pappa fick stå och hålla i honom medan jag borstade och kratsade hovar. Det blåste väldigt mycket ute och knakade i väggar och tak, kan nog varit därför. Och lite extra energi förstås ;)
Jag red i alla fall i ridhuset, framförallt på grund av det fina lagret med is som täcker allting just nu, men också för att slippa vinden som var iskall nu när jag är sjuk.
Så fort jag började rida "ordentligt" blev han mycket lugnare, skrittjobbade honom en del med mycket flytta för skänkeln på en fyrkant med både fram- och bakdelsvändning i hörnen och han dansade undan fint. Han får det att verka så okomplicerat :)
Sedan travade jag och galopperade lite utan krav, bara för att han skulle springa av sig och eftersom jag kände att jag fortfarande hade lite ork kvar så red jag honom lite mer ordentligt och han var jätte fin och mjuk i alla gångarter.
Gammal, isfri bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0