Senaste dagarna

Vill bara påminna alla att min dåliga uppdatering beror på att det är trist då alla tre bloggar lite, därför finner jag ingen lust att sitta och göra inlägg åt er!
 
Men de senaste dagarna har Yngve gjort lite olika. Har typ fyra uppsatser i veckan nu så hinner inte riktigt med!
 
I fredags red mamma ute på ovalen ett tag i snön och ett tag i ridhuset. 
 
I lördags var det Lucia träning, och som förra året blev han lite busig. Så Linda vill inte rida honom i lucia tåget, så Yngve är inte med utan Linda ska rida en annan häst istället. Men Yngve fick i alla fall busa av sig på utevolten efter luciaträningen.
 
I söndags red jag ut på slingan och red i snön. Han var väldigt lugn till en början men desto mer han fick galoppera desto mer taggad/stissig blev han. Sen började mamma smacka haha så han skena iväg. Tyvärr hade jag allderes för mycket kläder på mig och vinterhandskar så jag drutta av då han började bocka. Fanns inget att klämma sig fast i liksom. Sen skena Yngve hem innan Alex fick tag i honom haha. Då satte jag upp igen och skrittade av honom ordentligt. 

 
Lite bilder från i söndags ;) Efter det var vi på Väsbys Julshow där jag vann championatet och det, väldigt kul! Bilder kanske kommer senare!
 

Idag är mamma i stallet och rider markarbete för Lollo!
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Härliga bilder :)

2012-12-10 @ 20:44:12
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0