Lisa lektion Amanda

I fredags var det som sagt Lisa lektion. Yngve var jätte pigg och glad! Så härlig känsla att bara behöva tänka "Trav" så flyger han iväg osv. Duktig!
 
Framridningen kändes faktiskt riktigt bra. Red sidvärts, lite volter och så klart övergångar. Då Lisa kom red jag runt henne och vi stämde av. Traven sa hon har gått framåt jätte mycket på bara två veckor vilket är kul att höra! Dock är galoppen fortfarande väldigt rak. Red lite över gångar och så men det kändes bra. Galoppen har ju varit lite konstig, han liksom knäpper av och galopperar jätte samlat, men ökar inte då jag ber om det utan samlar med. 
Vi tror att det är för att han fått så mycket beröm då vi samlat och vi ridit väldigt mycket samlat på senaste tiden så han liksom tror att han gör rätt geno att nästan galoppera på stället och bryta av då det blir jobbigt. Så vi fick jaga på honom lite så han vågade sträcka på sig. 
 
Efter det gjorde vi slutor på en volt. Började i skritt, sedan trav och sedan en hel del galopp. Alltså att göra galoppslutor på en volt är ju väldigt svårt för honom men det är kul för då vet jag att vi kommer bli bättre! Rider man bara runt och njuter kommer man ju ingen vart. 
 
Men kände ändå att jag fick till en hel del bra galoppslutor, gjorde sedan öppnor utåt igen, mycket bra! Det kommer få han mycket rundare i galoppen.
 
Bilderna är ändå bara framridning, men han är så läcker! Fler bilder kommer :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0