Highlights 2012

  • Att jag började rida Fleur. Jag minns att mamma sa att hon ringt till Kjelle, och dom två hade fixat en provridning. Först kände jag mig rätt otaggad på det, men jag tänkte ''har inget att förlora''. Så åkte dit, fick såklart rida Fleur. Och jag var fast! Det är nog det allra bästa som hänt nu under 2012, vad vore jag liksom utan Fleur..?
  • Min och Fleur dressyrdebut. Som var en LB:2a på hemmaplan. Om jag inte minns fel så red vi på 57,??% och känslan på framridningen var oslagbar! Något spänd inne på banan, men vi löste det bra för att vara första gången tillsammans, nånsin. Alla berömde mig jätte mycket och det kändes så himla kul! 

  • Två utomlands resor. En till Kreta med min pojkvän, och en till Spanien med Erin och Sara. Det är två resor som jag aldrig kommer glömma. Mina två första utan föräldrar faktiskt. Det var underbart!


  • Att jag slutade grundskolan. Få möjlighet att inrikta sig till en linje som passade mig, och vad jag vill fokusera på i mitt liv!


 
  • Min och Fleurs första lokala tävling tillsammans. Det var roligt att åka utanför klubben och kunna tävla på andra ställen. Nu i vår ska vi på 3 lokala som jag vet hitills. Tycker det är roligt att åka runt och kunna jämnföra olika klubbar.


  • Ett år tillsammans med min pojkvän! Känns så himla bra mellan oss, mer ska det bli! Älskar dig Axel.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Trodde ni hade en hästblogg, bikinibilder hör väl inte hemma här, eller pojkvänner?

2013-01-01 @ 13:00:41

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0