Utvärdering Mantorpsryttarna

Ligger lite efter med utvärderingarna men nu kommer en om Mantorp (:
 
Parkering: Vi behövde ju aldrig stå på parkeringen men den var stor och på sand. Blir nog lite tungt vid regn men såg annars bra ut!
 
Framridning: Dressyr: Helt okej, på gräs intill de tre parallella dressyrbanorna. Stor yta, lite ojämnt. På terrängbanan så man kunde rida runt några av hindrena. Hoppning: Lite lutande men annars okej! Samma underlag som på banan, precis som i dressyren. Terräng: Ytterligare mer lutning än hoppframridningen men det var bra eftersom att hindrena stod i uppförsbacke och många av hindrena på banan gjorde det. Fanns fyra olika stockar och en oxer, jag hoppade på tre av stockarna (:
 
Dressyrbana: På gräs, det var tre parallella banor på en tom gräsplätt på terrängbanan. Domarna satt i bilar vilket är ottittigt och det var även otittiga staket vilket var bra (: Underlaget var bra!
 
Hoppbana: Lite halt på vissa ställen men fina hinder och roliga banor!
 
Terrängbana: Härlig terrängbana som går mycket upp och ned! Olika sorters hinder och bra underlag, det var inte alltför halt och framför många hinder var det lite sand.
 
Priser: Som vinnare fick jag ett 100g regntäcke vilket jag kan tycka är lite små trist men annars helt okej, rosetten var fin (:
 
Funktionärer: Trevliga!
 
Mat/servering: Köpte inte så mycket eftersom att vi hade mat i stugan men köpte en toast och det fanns en hel del att välja på, dock inte så mycket vegetariskt.
 
Sen skadar det ju inte att vi hade världens bästa uppstallning med hage och allt precis intill banan. Kommer helt klart åka tillbaka till Mantorp :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0