LB:1

Imellan LC:1 och LB:1 hade jag bara fem tio minuter på mig att kolla läget. Nu var han liiiite segare så gjorde lite lyhördsövningar, lite ökningar och galopp sedan fick han stå och vila tills vi skulle in.
Väl i collectingring så var han lika pigg och glad, jag gick igenom programmet i mitt huvud innan vi gick in på banan. Innan så gjorde jag en galoppökning några volter sedan red jag upp. Min hjärna tänkte för fullt, förberedde halten och den blev bra!
Igenom hela programmet tänkte jag, får inte göra några missar, får inte göra några missar eftersom att Yngve var så pass fin gjorde han inget fel.
Vi tog oss igenom del för del och allt satt. Det enda att klaga på är att han inte riktigt formar sig och ställer sig ordentligt än, och det skrev även dommaren. Men allt annat satt. Då vi red ökade traven höll han den hela vägen vilket var första gången, duktig häst!
Nu till galoppdelen, kommer ihåg hur jag viskade typ snälla håll galoppen, nu kör vi, vi ska sätta den haha. Och ja till min förvånad sätter han galoppen i båda delarna. Finns ju saker som kan bli bättre men vi fick åttor i fattningarna???? haha kul!
Aja klockren var han och då jag ridit klart var jag så glad så jag fick tårar i ögonen. Fick pausa lite och bara krama honom.
De sa till mig att stanna kvar på banan för att göra sällskap till sista startande i collectingring. Jag minns hur jag tänkte hoppas jag tog hem andra plats, hoppas, hoppas! Mitt mål var ju att få över 55 % Så då de sa ut att jag fick 64,45% och där med en första plats så kan man ju säga att det kändes ganska bra haha. Jag och Sara gjorde highfive och vi två fick vara med på prisutdelning. Sara har ju Mingus och står bredvid oss i stallet, de vann sin LC:1 klas för ponny!
Mer bilder kommer och film från LC:1!
image description

Kommentarer
Postat av: Tussie

Åh vad fint det ser ut! Grattis till vinsten (:

2012-04-16 @ 15:03:16
URL: http://londonryttaren.blogg.se/
Postat av: Annika

Snyggt ridet :)

2012-04-16 @ 15:26:39
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Victoria - Foto och Vardagen

nu är den här :D

Min hundblogg där man får följa mig och min hunds liv men jag skriver även allmänna saker !

Länkning finns i senaste inlägget - i bilden :D

Hoppas du får en underbar dag! :D

2012-04-16 @ 16:16:51
URL: http://mezei.blogg.se/
Postat av: Isacs Mamma

Jag kikar in och vill önska dig en jättefin Morgondag!

2012-04-16 @ 23:13:07
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

har du något tips om vad jag kan ändra/förbättra på min design? :)

2012-04-18 @ 19:31:22
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0