Åsiktsinlägg

Tänkte skriva lite om vad jag tycker om Ponnyakuten
Ponnyakuten är ju väldigt poppis bland oss alla i hästvärlden inte minst bland de små. Jag sitter alltid varje söndag och tittar på det och och någon ens släpper ut ett ljud blir de utskickade ur vardagsrummet. Alla barnen nere hos Tobbe Larsson verkar ur gulliga och det hela konceptet är väldigt bra! Om jag var lite yngre och hade ponny (med problem) skulle det vara en dröm att få åka ner dit.
MEN jag måste dissa en sak. Fy f*n för hur de filmar. De filmar typ ett öra på hästen eller ett moln på himmlen eller typ några hästar i en hage under hela avsnitten?! Jag vill ju se övningarna, tex om de ska hoppa. Då filmar de endast en av ungarnas ansikten och inte själva ekipaget. Sånt gör mig fullständigt galen! Jag vill ju lära mig genom att titta på det inte bara flumma runt typ. Dessutom är 2/3 av serien bara massor med trams medan knappt 1/3 är övningar och tips. Fast då det väl är övningar så visar dom det inte!? De borde ändra på det, man tittar ju på det för om man har samma problem vill man lösa det? Trodde jag i alla fall. Men nu känns det mer bara som om serien är gjord för 3 åringar som aldrig har sätt en häst? Inte vet jag men jag hoppas det blir bättre nästa år, funderar på att maila in och klaga.
Då de väl visar övninarna (så man ser dem) så är serien riktigt bra!
image description

Kommentarer
Postat av: Michelle

Nathalie : Tack! :3, Intressant blogg ni har :)

2012-04-24 @ 18:27:25
URL: http://cloudsarepurple.blogg.se/
Postat av: Tussie

Håller med!

2012-04-25 @ 06:25:53
URL: http://londonryttaren.blogg.se/
Postat av: isa

ja...asso fotot är bra. Men det passar inte in i den här typen av program. Hade det varit typ ett snickar program eller något hade det funkat. Men nu är värkligen hästarna och eqipagen och problemen som ska vara fokuset.

2012-04-25 @ 22:10:20
URL: http://isabellellinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0