tävlingen avklarad

Yngve var jätte duktig med mer till det sen. Vi kom till stallet sju. Släppte ut Yngvis i sjukhage medan jag fixade lite. Jag tog in honom och bortade. Knoppade honom sedan med.

Red ute i en halvtimme i bara skirtt på lång tygel. Han lyssnade väldigt bra. Sedan red jag på ridbanan, men det var så blött och det gillar inte Yngve haha. Men det gick bra. Han lyssnade och gjorde allt jag bad honom om!

Sedan ner till ridhuset och rida L:C då. Jag trodde han skulle vara lite skraj för dommaren men det var han inte så det var toppen! jag red pogrammet och tyckte det var hyfsat bra. Dock red jag fel en gång. Sämst eftersom jag ridit det här pogrammet hundra gånger.

Då jag fick mitt protokoll blev jag väldigt besviken. Hade sagt att jag skulle vara nöjd med 60% men fick 57%. Inte alls nöjd med det. Det jag tyckte var bra tyckte dommaren var dåligt och tvärt om. Agh.

Är as sugen på revange så ska ut någon gång om några veckor och tävla igen. Haha om jag fick bestämma skulle jag vilja tävla nu på en gång igen.






För mig är du bäst i alla fall <3


Kommentarer
Postat av: Lisa - Dressyrfokus.blogg.se

Äsch, bättre lycka nästa gång! Himla fina ser ni ut i alla fall :)

2011-09-10 @ 19:56:49
URL: http://dressyrfokus.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0