Ponnyer jag provred innan Space

Nu tänkte jag skriva ett inlägg om olika ponnyer jag provred innan jag bestämde mig för att köpa ponnyn jag äger nu, Space. 

Först var tanken att jag skulle ha foderponny. Så vi åkte till Grällsta ridcenter och provred tre ponnyer. 
Den första ponnyn jag provred var Ben, en c-ponny. Det var absolut inge fel på honom, men det kändes inte rätt bara.


Det roliga är att min kompis, Elin, äger Ben nu. Haha! Var medryttare på Ben ett tag. Här får ni en bild på mig och Ben när jag rider honom när han kommit till Elin :) Om du läser det här elin så ska du veta att du gjort ett jättebra jobb med honom!



Andra ponnyn jag red på Grällsta var Goda, en d-ponny. Hon var okej, men ingenting för mig.



Den sista ponnyn jag provred på Grällsta var en c-ponny som heter Bombina. Henne gillade jag faktiskt. Var helt kär minns jag. Vet faktiskt inte varför det aldrig blev någonting med henne.



Efter jag provridit Ben, Goda och Bombina så hade jag ett ''uppehåll'' med att leta foderponny. Men en dag ringer mamma mig och säger att hon hittat en intressant ponny, Twister. En d-ponny som gått LB hoppning och LC dressyr. 



Såhär såg annons bilden ut.
Jag var helt kär.. Vi bestämde oss för att vi skulle ha honom på foder i tre månader, för eventuellt senare köp. Men det blev inget köp. Ramlade av efter två veckor, eller ramla och ramla. Jag fick slänga mig av honom för han skena runt flera varv i ridhuset. Jag var livrädd. Det var ingen bra start, vi beslöt oss för att lämna tillbaka honom.



Från provridningen. Ingen bra kvalité, bilden är tagen ur film.

Efter Twister provred jag en d-ponny, som heter Lady Fleur. Hon står på Högvretens Ridcenter, ca fem minuter ifrån mig. Henne red jag fem gånger, gillade henne jätte mycket :) 



Inte jag som rider på bilden.
Det var nästan bestämt att jag skulle köpa henne, men sen åkte vi och tittade på Space. Och jag var fast, det kändes rätt såfort jag såg henne i hagen :'D



Space i hagen,hos förra ägarna.



Första bilden hemma.



Bild från andra dagen.

Är så obeskrivligt glad att vi köpte Space, kommer aldrig glömma bort när vi satt där i bilen, men världensfinaste ponny (enligt mig) bakom oss i transporten. Underbar känsla!



Kommentarer
Postat av: Frida

Twister står på Tyresö ridskola nu

2011-09-09 @ 09:35:29
Postat av: Elin

Vad fina ni är :) tack älskade vän!

Du har gjort en kanonjobb med space med!!<33

Kram

2011-09-09 @ 10:57:48
Postat av: Elin

Vad fina ni är :) tack älskade vän!

Du har gjort en kanonjobb med space med!!<33

Kram

2011-09-09 @ 10:58:25

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0