Min älskade lilla prins är bäst <3

BÄSTA DAGEN!

Idag hade jag bestämt att jag skulle rida ut utan en annan hästkompis. Han har varit så nervös och hetsig då jag ridit ut med andra. Det var tänkt att mamma skulle vandra med gående men, haha vi började bråka och hon vände innan vi ens kommit förbi hagarna.
Då hade ju jag valet att rida själv för första gången utan att veta hur han skulle vara eller vända tillbaka och vara sur.
Jag valde att fortsätta. Det tog dock stopp ett tag för jag inte mindes vägen och tappade bort mig totallt i en halvtimma innan vi kom på rätt spår. Vi var ute i en timma och YNGVE VAR BÄST! Jag hade satt upp som mål innan att innom ett år kunna rida ut på en lugn snäll häst själv. Han var hur lugn och snäll genom hela rundan! Vi red förbi ett husområde och han tittade inte ens upp! Som om han hade fått lugnande hahah ååhh bästa killen. han var så himla bussig och snäll även fast jag var lite irriterad i början.
Jag blev så lycklig över att han var så snäll att jag fällde någon tår då jag red igenom skogen och alla gula löv hängde över oss och den lilla ån låg precis nedanför oss. Det var så himla fint.
Det här var nog den absolut bästa dagen med Yngve sedan jag fick honom!




♥♥♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0