Tävlingen idag!

Dagens tävling! Vi åkte till Väsby Ridskola runt halv 12 och att gå på transporten gick super! Yngve var as taggad redan innan vi börjat åka. Väl där gick jag och mamma till sekretariatet och jag passade på att gå på toaletten. Jag satte nästan upp direkt och skrittade honom på ridbanan fr han var lite pigg haha. Man kände i hela kroppen att han var nyfiken och taggad.
Skrittade ett tag innan jag travade på långa tyglar. Jag kände att jag var väldigt stel och ofokuserad. Som tur var Iffa med och sa till mig gång på gång att landa i sadeln och slappna av. Efter ett tag gick det och Yngve gick galant! Han tog galoppfattningarna perfekt, han har nog aldrig galopperat på så bra. Vi gick i alla fall upp till ridhuset. Där spände han sig lite mer. Jag red fram till domaren några gånger. Först var han lite försiktig men sen var det helt okej.
Programmet kändes väldigt bra. Jag glömde aldrig vägarna i alla fall! Hörnen blev lite dåliga, förlängd skritt kom något trav inslag och andra galoppen fattade jag lite försent! Men annars gick det super! Det största jag måste träna på egentligen är att tempot ska vara jämnare! Det slutade på 61.49% Tycker det är super för första riktiga tävling! är så himla glad. Om vi kan få de resultaten nu, vem vet vad som kommer hända om ett år!
Förstår inte hur jag kunnat få en sådan duktig underbar häst. Älskar min prins <3
Tusen bilder kommer senare i kväll och imorgon+ FILM missa inte det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0