Todays

Det är mycket i skolan för min del just nu, just därför har jag inte haft möjlighet att blogga. Dessutom har jag försökt hinna med att umgås med kompisar också, vilket jag anser är viktigare. Men nu ska jag försöka rycka upp mig. Har ett fysikprov imorgon och ett matteprov i nästa vecka, annars är det inga stora grejer planerade i skolan.
.
Idag red jag i alla fall för Gun. Amoure har vilat i två dagar och hade väldigt mycket energi. Han var lite överallt och flög runt men bitvis var han riktigt trevlig! Det var framförallt i galoppen där han flög runt, speciellt i fattningen, och inte riktigt ville gå dit jag ville. Men det är sånt man får ta, speciellt när det är en ungponny. Blev dock lite arg på honom en gång, vilket jag aldrig blivit tidigare och inte heller får bli men det är bara att tänka på det sen.
I framridningen red jag lite tiometersvolter i skritt och flyttade honom lite för skänklarna och galopperade runt lite. Sedan när Gun kom jobbade vi mest med takten i traven, att han skulle ta det lugnt, och att han skulle få mer luft mellan huvud och kropp eftersom han kröp ihop lite. Det var tänkt att vi skulle galoppera mycket men han blev ju halv tokig i galoppfattningarna och jag ville inte skynda in i dem. Så det blev mest trav, men även en del galopp. Sista fattningen i höger var han lugn i alla fall :) Traven var också jätte bra i slutet.
.
Imorgon ska jag rida igen och då blir det nog ett pass på ridbanan med mycket galopp och övergångar. Förhoppningsvis är han lite lugnare då. Tyvärr hinner jag inte rida ut efter skolan eftersom det blir mörkt så snabbt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0