Tävingen idag!

Idag tävlade min lillasyster Yngve på Väsby ridklubb! Hon tävlade 60 cm clear round.
-

Börjar så här: Det som gick väldigt bra var att han var oerhört lugn, inte alls att han stressade eller hade bråttom. Han blev nästan lite seg och det var ju underbart eftersom han varit så taggad och springig med Linda på hoppträningarna. Men han var helt under kontroll idag vilket gjorde oss alla super glada.
Det som gick sämre: Han stannade på tre hinder och blev utesluten. Eller han stannade på alla tre första hinderna innan han hoppade dem. Linda är nog medveten om vad hon gjorde för fel men blicken var neråt och han var ganska seg vilket gjorde att han stannade. Det var inga stora stopp men eftersom att han inte visste var hon ville kunde han inte hoppa. Blicken upp nästa gång Linda! Dock ÄR hennes blick över hinderna alltid SUVERÄNA! Har aldrig sätt henne titta ner då hon väl hoppar, men hon tittar ner innan. Sen ville hon väl inte öka honom så mycket men det ledde till att det gick för långsamt.
-
Han var i alla fal super på plats att ha med att göra! Lite nyfiken på allt men det gick bra! Lastningen hem gick väldigt bra men på väg dit tog det lite längre tid men inte mer än 5-6 minuter!
Här är blicken super! Bild från framhoppningen.

Mer bilder kommer ikväll eller imorgon + film!


Kommentarer
Postat av: Linn

kommer fler bilder? :)

2012-01-19 @ 18:30:33

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0