Mitt ridpass idag!

Idag åkte jag direkt efter skolan och var i stallet runt sex. Mamma var med och var snäll och hjälpte till så det skulle gå fort för jag har massor med läxor.
Jag red i ridhuset och värmde upp genom att rida LC på långa tyglar i skritt ett varv, tog väl kanske 7 minuter haha. Sen Red jag på långa tyglar i trav och fick honom att gå i en riktigt låg form och jobba lite med ryggen. Jag ville även att han skulle få en jämn fin takt. Jag red ganska länge så och red programmet i trav på långtygel. Sedan kortade jag tyglarna lite och galopperade. Fört en gång uppstående. Han saktade inte ner en enda gång idag av sig själv! TJOHO! Red sedan lite ökad trav och lite serpentiner innan jag galopperade nedsittande! han var super duktig men sparkade bakut några gånger. Då gäller det bara att jag lyfter huvudet lite och driver på.
Red sedan programmet och han var super duktig!
Dressyrlektion för Gun på torsdag! Ser fram i mot det (:

Vi hade typ den här outfiten idag! Fast vita dressyrskydd.


Kommentarer
Postat av: Ronja

Fina! :)

2011-11-09 @ 10:00:36
URL: http://fjordfantast.blogg.se/
Postat av: ebba eriksson

Hejsan!

Det ser kanon fint ut. Jätte fin häst! Och ni ser ut att trivas tillsammans, verkligen :D jätte roligt att se:D Fortsätt kämpa tjejen :D Och i bilden som var i början ifrån ''september'' den var riktigt fin!

kram ebba!

2011-11-10 @ 10:44:39
URL: http://stylegeeks.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0