Idag!

Idag då jag kom till stallet fixade jag allt innan jag tog in hästen. Stod och betade honom i tio minuter innan vi gick in. Det fanns massor med gräs och han var supernöjd!
Vi skulle som sagt träna till Julshowen idag. Då vi ställde upp för Luciatåget så blev han ganska taggad och då hade han bara en häst framför sig. Får se hur det blir sen...
Sedan red vi Kadrilj och mitt program som jag tagit från ridsport.se var lite för komplicerat så Linda kom på ett som vi tränade. Det gick lite bättre eftersom Yngve ska rida längst fram!
Efteråt så galopperade jag massor i ridhuset. Gjorde volter, snett igenom med volt, tränade massor med övergångar, sedan galopp från skritt och sedan serpentiner i galopp med övergångar! Han har verkligen blivit super på galoppen! Han blev ganska trött och det är bra för imorgon ska Linda hopptävla! Stod och betade honom efteråt i hans ulltäcke. Vi betade i typ en kvart. Sen plockade jag MASSOR med gräs till honom som han skulle få pyssla med i boxen!
Filmade även Natta idag då hon red på ridbanan! Hon laddar säkert upp det sen!


Kommentarer
Postat av: Eleonor - VINN KINGSLANDMÖSSA



Tjena!

Visst är Kingslands mössor från nya vinterkollektionen riktigt fina? Du kan vinna en mössa i valfri färg värde 549 kr. Klicka på länken: http://hastoridverksamhet.blogg.se/2011/november/novembertavling.html#comment



/ Eleonor

2011-11-20 @ 11:11:58
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0