Dressyrträning för Gun i bilder!

Då jag kom in i ridhuset var det typ sex stycken hästar där och vi kunde bara rida på halva sidan ridhuset. Det var lite kaos. Jag kunde i alla fall ta någon galopp och värma upp honom i trav innan jag började rida för Gun. Vi började att rida på en volt och få honom att börja jobba, sedan red jag programmet. Det gick faktiskt helt ok för första gången. Han gjorde allt jag sa, den enda var att nu var det inget bra tempo och jag förstår inte riktigt bokstäverna. Han satte i alla fall galoppen så det var skönt. Ska rida programmet imorgon med.
Sen red jag på en mindre bana som gun satte upp och då var han SÅ HIMA FIN! Tror aldrig han varit så fin någonsin som idag. Han hade fantastiskt tempo och steg och satte formen perfekt! Vi tränade även där lite galopp och ridvägar och då var han superfin!
Gun tycker att utveckling går superfort! Jätte kul att höra (:
Imorgon rider jag ute på slingan ett tag tror jag sen i ridhuset och rider programmet en sista gång! Lördag ska Linda rida ut!
Jennifer och Juni fick vara med på en provbild! Juni är Lindas gamla medryttarponny. Linda och Jennifer brukar ofta rida ut med varandra (:

Kommentarer
Postat av: Izzanh

Vilken fin häst du har :) Glöm inte att böja på armarna!

2011-11-10 @ 20:24:51
URL: http://izzanh.blogg.se/
Postat av: Julia W ( T E A M R Y T T A R N A )

Riktigt fin blogg! Följa varandra via bloglovin? :D

2011-11-10 @ 20:39:43
URL: http://teamryttarna.blogg.se/
Postat av: Izzanh

Sv: Inte för mycket, nej, men som det ser ut på bilderna har du knappt böjda armar någonting ;) Hajar vad du menar och förstår även att du förstår vad jag menar men ville bara säga det :)

2011-11-10 @ 21:07:47
URL: http://izzanh.blogg.se/
Postat av: Ellen - RyttareeOchPonnie

riktigt fina bilder :D

2011-11-11 @ 17:46:26
URL: http://ryttareeochponnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0