Från början till nu

Nu är det väl dags för mig också att presentera mig :) Jag heter Nathalie Persson och är 15 år, alltså född 1996. Min ''ridkarriär'' (hahaha) började på en liten ridskola ca 10 minuter ifrån mig, där dom hade 5 fjordingar. Efter ett halvår lades den ridskolan ner, och då började jag på Väsby Ridklubb, hade en del favoriter. En c-ponny som jag red dressyren med, Clements heter hon. 



Och en c-ponny som jag hoppade/tävlade. Magi heter han.


Min första hopptävling som jag vann, var med en c-ponny som heter Bellamy.


I slutet av min tid på ridskolan, hade jag en c-ponny som heter Winny som favorit. 


Den 2 januari 2011, fick jag en foderponny som heter Twister. Hade inte honom så länge, då vi inte passade tillsammans, och det blev lite knas.



Den 5 februari 2011, fick jag min första egna ponny, som jag fortfarande äger :) Hon är ett renrasigt newforest d-ponny sto, född 1997. Hon har tidigare gått regional LB (1m) hoppat banor upp till 110, och enstaka hinder 120. Space, som hon heter, är en framåt och positiv ponny. Under våren har vi jobbat med dressyren, vilket har gett resultat. Från att sitta och kämpa att få henne lugn i trav med pelham, till att kunna trava samlat på tredelat. Nu under sommaren har vi börjat hoppa, och det har gått väldigt bra, då dressyren sitter jättebra nu eftersom vi jobbat så länge med dressyren (: Nu till hösten är mitt mål att komma ut på lite tävlingar. Här får ni lite bilder på min lilla prinsessa. 






Haha mycket bilder blev det! 


Kommentarer
Postat av: Tuuli

Jätte fin blogg! Jag hittade den på londoninmyheart.blogg.se, och tycker om både denna och londoninmyheart väldigt mycket. Lycka till!



PS. Det är jag som äger London nu!<33

2011-08-29 @ 16:49:25
URL: http://laurette.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0